Ik stel mij (kort) even voor

Hello world! Ik ben Flore en op dit moment ben ik 24 jaar (lees: ik ben een decemberkind van 1995). Van opleiding ben ik leefgroepenbegeleider a.k.a begeleider voor mensen met een beperking: TOPJOB! Dus als begeleider heb ik al het een en ander gezien en meegemaakt. Door mijn job en opleiding heb ik al wat geleerd over stoornissen, meer bepaald dan de bipolaire stoornis. Nu, als partner dit ervaren in je leven is toch wat anders dan als begeleider (later meer hierover).

Als hobby speel ik dwarsfluit en bekijk ik mijn favoriete series en films. Ik sta graag in de keuken en zie mijn familie en vrienden enorm graag! Daarnaast heb ik natuurlijk ook al 4 jaar lang een relatie met mijn super fantastische vriend, Bram. we hebben in die 4 jaar tijd al enorm veel meegemaakt en ik vind dat het tijd is dat ik jullie meeneem in onze avonturen! (Spannend!)

Allright! Dit was het dan (in het kort). In mijn volgende schrijfsels komen jullie wat meer te weten. Toedels!

2 reacties op “Ik stel mij (kort) even voor”

  1. Succes 😘

    Geliked door 1 persoon

  2. Woehoew! Zo tof Flore! Veel plezier! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: