Waarom begin ik een blog?

Er zijn miljoenen redenen waarom iemand een blog begint, maar waarom begin ik één?
Je weet wel, in deze tijden van Corona heeft een mens tijd om te reflecteren en na te denken over zijn leven… Ik toch alleszins! Omdat we niet veel te beleven hebben in deze tijden ga ik laat slapen. Ik lig meestal een halfuur tot een uur wakker in mijn bed omdat ik normaal gezien mijn dag overloop, maarja… Nu ben ik snel rond want we maken eenmaal niet veel mee!

Eén van die nachten lag ik na te denken over hoe het leven is met iemand met een bipolaire stoornis. Toen begon er een lampje te branden: hé, waarom begin ik zelf geen blog hierover? Mijn schoonzus heeft er een en ik vind die altijd zeer interessant! Kijk zeker eens op haar blog: tussenmarsenjupiter.be 🙂

De dag erna dacht ik nog even na over het idee en hoe ik hier in godsnaam aan zou beginnen… Maar ik trok mijn stoute schoenen aan en waagde mijn kans, ik smeed een plannetje in deze quarantaine tijden. Ik vroeg raad aan mijn schoonzus en bedacht wat ik allemaal zou schrijven over dit onderwerp. Ik brainstormde, las mijn cursus van school, las artikels en begon eraan.

Natuurlijk dacht ik heel goed na welke gevolgen dit zou hebben. Ik smijt nu eenmaal ons privéleven op het wereldwijde web (HELP!). Maar ik vond het nodig.
Zeker nu!
Psychische stoornissen zijn nog steeds een taboe en dat is ZO jammer. Ik word soms “scheefbekeken” als ik een bipolaire stoornis ter sprake breng, laat staan dat ik vermeld dat ik partner ben van. Dit probleem wil ik aankaarten en laten zien dat samenleven kan en super interessant is. Echt waar, geen enkel saai of dood moment hier thuis! Maar aan de andere kant ook laten zien dat het niet altijd een pretje is, dat je wel echt soms sterk moet zijn.

Hiermee nodig ik jullie uit om een kijkje te nemen in ons leven, welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: