Living in the beehive of my mind

Vanavond: spelletjesavond. We spelen samen “Machi Koro”, een spel dat we makkelijk met 2 kunnen spelen. Bram is een competitief iemand en speelt al eens graag een spelletje. Hij denkt heel tactisch en is graag bezig bij het bedenken hoe hij het spel zal winnen. In mijn vorig blogbericht heb ik vermeld dat zijn gedachtentrein even stopt bij het gamen. Deze gedachtentrein draait tijdens een gezelschapsspel op volle toeren: hoeveel kans heb ik om dat getal te gooien? Hoeveel kans heeft Flore om een drie te gooien? Wat koop ik best met mijn geld? Hij denkt na over al het mogelijke wat hij kan doen in zijn beurt. Hij gaat echt op in een spel en wil altijd winnen.

Op een bepaald ogenblik zei Bram tegen mij: “nu zou je eens in mijn hoofd moeten kruipen om te begrijpen hoe mijn gedachten zich vullen met wat essentieel is om te winnen.”

Hij won, uiteraard, 6 keer na elkaar het spel. We speelden het spel in totaal 6 keer, haha. Hij is een echte winnaar, smijt zich in het spel en is ambitieus. Hier is het positief dat hij zijn gedachtentrein kan gebruiken in het spel en is ook enkel hiermee bezig.

Als laatste wil ik even de titel verduidelijken: Living in the beehive of my mind. “Mijn hoofd is altijd bezig met alles.” Zijn hoofd is een bijenkorf, het is nooit stil en draait altijd op volle kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: