Ik ga op reis en ik neem mee…

Op reis gaan, een van mijn favoriete hobby’s!!! Euh, kan reizen als hobby aanzien worden? Enfin, ik vind dat zalig! In de zomer van de vorig jaar, toen we nog zorgeloos op reis konden gaan, deden we een zeer spontaan reisje. We kwamen net terug van een groepsreis met de harmonie, sliepen een nachtje thuis en om 11u de dag erna beslisten we dat we naar Rotterdam zouden vertrekken. Heerlijk toch?

Bram is eigenlijk niet zo’n reiziger maar hij offert zich op om mee te gaan, super lief! We maakten samen de keuze om voor Rotterdam te kiezen omdat het een hippe stad is en toch niet zo heel ver (congédagen waren bijna op). Bram rijdt graag zelf met de auto dus ik liet hem doen, ook al is het makkelijker om de TGV te nemen en zijn de autoparkings peperduur. Als hij meegaat voor mij, gun ik hem de rit!

Reizen gaat eigenlijk vrij vlot maar de reis mag niet te lang duren, een paar dagen volstaat. Op het einde van de reis merk ik dat hij naar huis wil, naar dingen die hij mist en doet wanneer er vrije tijd is tussen de maaltijden door bijvoorbeeld. Hij kan zich op reis moeilijk bezighouden als we eens een halfuurtje vrije tijd hebben op hotel vooraleer we gaan eten. En dan mist hij natuurlijk de bezigheden thuis.

Maar ik ben o zo content dat we kunnen reizen, dat hij wil meegaan en uiteindelijk amuseren we ons echt altijd! Graag zouden we eens naar Schotland trekken en de mooiste autoroute van de wereld afleggen. Dit zal natuurlijk voor volgend jaar zijn 🙂

Naar waar trekken jullie graag op reis?

2 reacties op “Ik ga op reis en ik neem mee…”

  1. Naar Italië, duuuhn! Daar kun je de vrije momenten opvullen met pizzaaaa!!! 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: