Terug van even weggeweest

Hello world, hello people! Het was hier even stil bij ‘partners in crime’, geen relatieproblemen ofzo maar eerder wat te druk ik mijn hoofd. Ik heb denk ik 5 ‘drafts’ (ontwerpen) staan tussen mijn blogberichten die ik niet kon afmaken.

Maar ook dat kan dus gebeuren, dat ik even wat tijd nodig heb om na te denken wat ik eerst ga schrijven en hoe uitgebreid ik het over dat onderwerp wil hebben. Ik schreef drafts over Bram zijn “in-slaap-gedrag” maar ik kon de juiste woorden niet echt vinden, ook schreef ik een stukje over zijn verjaardag maar dat wou ik dan weer privé houden.

Het is ook niet zo dat er hier elke dag spannende dingen gebeuren, dus eigenlijk was het redelijk rustig hier thuis en dat mag ook wel eens! Het mag hier ook eens ‘normaal’ verlopen hè 😉 ik denk dat ik in mijn volgend blogbericht het eens zal hebben over beroemde figuren die een bipolaire stoornis hebben en wat zij er positief aan vinden. Je zal sowieso wel een van deze figuren kennen 😉 de eerste die in mij opkomt is: Stephen Fry, je weet wel die grappige Brit die een duo vormde met Dr. House a.k.a Hugh Laurie. Je ziet vaak dat mensen met een bipolaire stoornis echt creatief zijn een beetje een ‘specialleke’ zijn haha!!

Het is mijn papa die een documentaire doorstuurde waarin Stephen zijn verhaal doet, het leven met een bipolaire stoornis. Ik ga deze week die docu grondig bekijken en analyseren zodat ik er alles kan over vertellen.

Dus je hoort mij snel terug! Ciaokes byekes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: