Because I’m happy

Oef en oja dat is er dus ook: blije en happy momentjes. Net thuis van een namiddag en avond met vrienden en een contente Bram. De zin “ik ben oprecht blij” die hij in de auto op weg naar huis zei, doet zooooo veel deugd om te horen en daar word ik dan ook instant happy van.

Het is niet enkel en alleen maar kommer en kwel in een “stoornis-relatie”. Het kan hier ook leuk zijn, en tof! En dat was het zeker vandaag, we hebben ons beide geamuseerd. Ik was bobette zodat Bram zich ook eens kan uitleven in zijn biertjes en er niet hoeft op te letten.

Tijdens de terugreis in de auto zette hij wat “schijven” op waar we vroeger op fuiven dansten, hij werd er zo enthousiast van. Daar zaten we dan samen in de auto, op de autostrade, mee te dansen op dubstep deuntjes! Z A L I G!!! Maar ook liedjes van Marco Borsato mochten niet ontbreken, we mogen eens zot doen ook hè!

Voila, een kort blog berichtje maar ik wou het toch even kwijt 😉 want het leven met een “bipolair gestoorde” kan ook heel mooi en intens zijn!

2 reacties op “Because I’m happy”

  1. Genieten, meid van zo’n momenten

    Geliked door 1 persoon

    1. Merci 😊 doen we allebei zeker!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: