Partners in crime goes international

Jaja, je leest het goed. Ik ga met de blog internationaal 😄 super goed nieuws! Het is spannend en het geeft me een enorme boost! Ik kan hier dus echt iets mee doen, ik heb een stem 🙃

Maar dus, wat ga ik nu doen? Wel, ik sprak via Instagram – ja, zo moet je dus contacten leggen hé, super hip! – met David Mangene. Een Nederlander die als docent Engels in Amsterdam werkt. Hij schreef het boek “How to not kill yourself”. Dit boek staat vol tips hoe je omgaat met het moeilijke leven. Zo wil hij het taboe doorbreken dat ook mannen mental issues kunnen hebben. Het boek gaat over doorzettingsvermogen, veerkracht en overleven.

Daarnaast maakt David podcasts over bipolariteit. Je voelt het misschien al aankomen…. David nodigde mij uit om te praten over het samenleven met iemand die een bipolaire stoornis heeft en hoe mentale gezondheidsproblemen hier in België aangepakt worden. So guys, ik ga naar Amsterdam hé. HOE ZOT IS DA?! Niet normaal! Ik vind het super leuk en ik kan het bijna niet geloven!

•Adrien Olichon

De podcast staat gepland op donderdag 15 oktober in uitgeverij AW Bruna in Amsterdam. Bram is ook heel enthousiast en hij stelde voor om er gewoon een citytrip van te maken, als we daar dan toch zijn 😅

Nu ja, als Covid-19 een beetje wilt meewerken natuurlijk… voorlopig is Amsterdam een rode zone, we hopen dat het tegen die week van kleur verandert! En anders stellen we het wel uit, de podcast moet en zal er komen 🤗

Wil je graag al eens naar een podcast luisteren? Hier de link: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/afl-11-david-mangene-in-gesprek-met-jelle-over-zijn/id1499981992?i=1000489867473&l=en?l=en&i=1000489867473

Eén reactie op “Partners in crime goes international”

  1. Ha wat tof! Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen in Amsterdam!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: