Uitstel is geen afstel

Gisteren kreeg ik minder leuk nieuws te horen in verband met het internationaal verhaal van de blog. Zoals iedereen wel weet is miss corona nog steeds heel erg aanwezig. Daardoor zijn er veel maatregelen en moeten we ons aan de regels houden.

De uitgeverij in Amsterdam is momenteel gesloten waardoor de podcast niet opgenomen kan worden. Heel erg jammer maar uitstel is zeker geen afstel! De podcast komt er sowieso, alleen iets later dan verwacht. Daar kan ik mee leven. Maar ik blijf schrijven en zoek naar nieuwe projectjes om het taboe nog meer te doorbreken.

Keep you posted!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: