World bipolar day

Vandaag, 30 maart, is het “World Bipolar Day”. Sinds dit jaar wil ik deze datum onthouden en ben ik ook van plan om deze te vieren. Want een bipolaire stoornis is niet enkel en alleen kommer en kwel. Het is iets uniek.

Ik hou van Bram zijn enorme creativiteit en denkpatroon, zijn impulsieve beslissingen (niet altijd, maar bon haha), zijn gekke ideeën, zijn opofferingen, zijn laagtes, zijn hoogtes, zijn echtheid.

Bram is de meest echte persoon die ik ken. Je weet wat je aan hem hebt en hij komt ervoor uit dat er “nen hoek af is”. Oh wat zie ik deze persoon toch zo graag!

Bipolariteit mag gerust als iets positief aanzien worden. En dat is een doel voor mij. Want ook in zijn laagtes waarin hij alle miserie van de wereld voelt, kan het ook zo mooi zijn. In die periode waardeert hij wat hij heeft en toont hij enorm veel liefde op zijn eigen manier.

Geboortedag Vincent van Gogh

Meer en meer begin ik de bipolariteit in zijn geheel te zien. Ik ervaar het als speciaal en iets wat je niet kan en mag tegenhouden. Dit is hoe Bram is en dat vind ik heel mooi. Ik ben dan ook echt voor “dienen hoek af” gevallen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: