Amsterdamn

Je leest het goed, een blog over Amsterdam! Op uitnodiging van David Mangene, een man met een plan, mocht ik voor zijn podcast naar de grootste uitgeverij van Nederland voor non-fictie boeken! Holy shit! Hoe zot is da?! Hier vind je de link naar de podcast. Je kan ook via Spotify luisteren: How to not kill yourself episode 20.

Ik was mega enthousiast en telde de dagen af tot 19 april! Bram en ik maakten er naar Amsterdam een gezellige roadtrip van. Een trip van meer dan 6 (!) uren, heen en terug weliswaar haha! We zetten de radio aan en zongen soms luidkeels mee. Een roadtrip is ook hét ideale moment om veel met elkaar te praten. Dat deden we dan ook. En het was super gezellig!

Natuurlijk vroeg ik aan Bram of er zaken waren die ik niet mocht delen met de wijde wereld, maar die waren er niet. Ik mocht mezelf open en bloot geven! Het idee alleen al om zo open te zijn, vond ik enorm spannend.

Podcast

De podcast, geleid door David en zijn producent Esther, is er een waar alles op tafel gegooid wordt. No taboos. De podcast is naar zijn boek, “How to not kill yourself”, genoemd.

Ik stapte binnen in een huge gebouw met zeer klamme handen. Het onthaal stuurde mij naar boven waar ik even kon wachten. Uit nervositeit maakte ik wat selfies om op mijn Instagramverhaal te posten. Flore die selfies neemt? Dat wil zeggen dat er hier iemand zeer zenuwachtig is…

David kwam de trap op en ik merkte meteen dat het een heel sociale en open kerel was. De zenuwen vielen van mijn schouders en ik had er niet normaal veel zin in!

David vroeg mij, voor we eraan begonnen, of er dingen zijn waar ik het zeker niet over wilde hebben. De woorden: “Nee, die zijn er niet.” rolden nogal makkelijk over mijn lippen. Maar ik heb er geen spijt van, in tegendeel. Ik ben nog nooit zo open geweest en dat deed deugd.

Wall of books

Na de podcast mocht ik wat boeken uitkiezen. Ik koos voor mezelf 2 boeken. “De kracht van kwetsbaarheid” en “De bron”. David gaf Bram “Feel”, een boek over het leven van Robbie Williams. Deze kampt trouwens ook met depressies en angstenstoornissen. Daarnaast kreeg ik ook het eigenste boek “How to not kill yourself” van David, gesigneerd en al!

Genoeg geschreven, tijd om te luisteren! Het gesprek duurt 43 minuten. Hieronder vind je de link.

Podcast

Ik wens jullie heel veel luisterplezier en ik hoor graag jullie meningen en bedenkingen!

Eén reactie op “Amsterdamn”

  1. Ik ben nu aan het luisteren! Zalig, dat West-Vlaams met dat Nederlands 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: